Gökhan Alkan uzun bir süredir projelerinin yanı sıra Nesrin Cavadzade ile yaşadığı aşkla gündemdeydi. İlişkileri biten ikiliden Alkan, bir süredir ortalarda gözükmüyordu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz sene ünlü bir emlak kiralama uygulamasından Beşiktaş’ta ev bakıyordu. Aradığı evi bulan ve sitede evin sahibi olarak gözüken Ali Ekber G. iletişime geçen Alkan, şahıssa kaparo olarak bin lira para gönderdi. Sonraki gün evi görmek ve anlaşma yapmak için Ali Ekber G. ile iletişime geçmeye çalışan ünlü oyuncu, numaranın kullanılmadığını gördü. Ardından şahsı defalarca arayan Alkan en sonunda çareyi yargıda buldu.
Savcılığa başvuran Alkan’ın çabaları sonucunda oyuncunun para gönderdiği hesabın sahibi tespit edildi. Manisa’da bir ATM’den parayı çektiği belirlenen Ali Ekber G. ifadeye alındı. İfadesinde geçen senen ağustos ayında kimlik, banka kartlarının ve kart şifrelerinin yazılı bir kağıdın bulunduğu cüzdanını kaybettiğini söyleyen Ali Ekber G. suçlunun kendisi olmadığını iddia etsede benzer suçlardan sabıka kaydı olduğu görüldü.
Ünlü oyuncuyu dolandırdığı belirlenen Ali Ekber G. hakkında dava açıldı. Geçtiğimiz günlerde görülen mahkemeye Gökhan Alkan’da katıldı. Alkan verdiği ifade de “Ünlü bir sitede daire gördüm. Dairenin ilan sahibi olan şahsı aradım. Dairenin fotoğraflarda görüldüğü gibi olduğunu söyleyince ben kiralamak için talip oldum. Bana kaparo yatırmam gerektiğini söyledi. Bin lira gönderdim. Ertesi gün buluşup, kontrat imzalayacaktık. Aradığımda şahsa ulaşamadım ve dolandırıldığımı anladım.” dedi.
İlginizi çekebilir:
Nesrin Cavadzade, eski nişanlısı Gökhan Alkan hakkında açıklama yaptı: O defter kapandı!
Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan arasında ayrılık iddialarını güçlendiren hareket