İstanbul’daki bir AVM’de Zeynep Bastık ile karşılaşan bir kadın, fotoğraf çektirme isteğinin reddedildiğini ve ünlü şarkıcının kendisine kaba davrandığını iddia etti.
Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Bastık’la arasında yaşananları anlatan genç kadın, “Gittim yanına tatlı tatlı, merhaba fotoğraf çekilebilir miyiz dedim, sonra elinde 2 parça kıyafet vardı ve dedi ki ‘şu an müsait değilim, alışveriş yapıyorum.’ Sonra ben dedim ki isterseniz ben elinizdekileri tutabilirim, sonra o da gerek yok dedi, ama böyle kaba söyledi” ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki şarkıcıya yardım ettiğini fakat karşılığında aldığı tepkiye şaşırdığını belirten kadın, “Sonra arkasını döndü, kıyafet almaya uzandı sanırım, sonra çekemedi ben aldım kıyafeti ve verdim kendisine, teşekkür bile etmedi, böyle bir kal geldi bana, sonra gitti bir anda” dedi.
Genç kadının yayınladığı video kısa sürede pek çok kullanıcı tarafından izlenirken, Bastık tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.








