Ünlü sanatçı İzel Çeliköz, tüm bu yaşananlardan sonra sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, konser sırasında bayılması ve sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.
“Merhaba sevgili herkes, tüm sevenlerime sevgilerimi gönderiyorum. Evet küçük bir aksilik yaşadık” diyerek konuşmasına başlayan 53 yaşındaki şarkıcı, “Çok güzel konserler verdik. Kuruçeşme derken bir anda Fethiye Babadağ’da zirveye, 1200 metreye çıktık. Ben oranın heyecanıyla, ‘burada nasıl bir konser yeri olabilir’ derken yemek yemeyi unuttum. Benim hipoglisemim olduğu için arada bir sahne öncesi bi şeyler atıştırmam gerekiyor, maalesef bu atıştırmayı yapmadığım için sahnede ufak bir tansiyon ve şeker düşmesi yaşadım. Ama iki tane kahramanım vardı; Çelik ve Ercan. Beni bir anda tuttular, yakaladılar. Orada yukarıda bir müdahale yapıldı, aşağıda Fethiye devlet hastanesi, çok teşekkür ederim her şeye baktılar” ifadelerini kullandı.
Videonun son kısımlarında “Yine de ‘Babadağ’da güzel yere çıkar mısın?’ deseler çıkarım, yemek yemeyi unutmadan” diyen Çeliköz, şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı:
“Bu arada bütün sevenlerime, sanatçı dostlarıma, beni merak eden üzülen, güzel mesajlar gönderen herkese hem teşekkürlerimi iletiyorum; hem de beni merak etmeyin, çok iyiyim. Bomba gibiyim, bomba gibi güzel bi yerde dinleniyorum. Yakında görüşmek üzere.”