2024 Michelin İstanbul tavsiyeleri arasında yer alan Aşeka Karaköy, yerel ve mevsimsel malzemeler ile yaratıcı pişirme tekniklerinin mükemmel uyumunu sağlayan mutfak vizyonuyla kurulduğu günden bu yana misafirlerinin beğenisini kazanıyor. Şehrin en prestijli gastronomi adreslerinden Aşeka, Türkiye’de sürdürülebilir şarap üretiminin öncü ismi Akın Gürbüz iş birliğiyle düzenlenecek özel bir şarap ve yemek serisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Kasım ayı itibariyle gerçekleşecek olan etkinliklerde, Chef Ömer Akosman’ın Gürbüz Winery bağlarının yer aldığı Trakya bölgesinin bitki örtüsü ve doğal zenginliklerinden ilham alarak yarattığı özgün tabaklar, Gürbüz Winery’nin seçkin şaraplarıyla eşleştirilecek. Ödüllü şaraplarıyla Türkiye’nin butik şarap üreticileri arasında önemli yere sahip Akın Gürbüz’ün yerel şarap seçkisini Chef Ömer Akosman imzalı tabaklarla buluşturan etkinlik, şehrin gastronomi sahnesine taze bir nefes getirecek.