Suna Dumankaya Acıbadem, işletmecisi güzellik uzmanı ve iş insanı Ayça Kalaycıoğlu yönetiminde, doğal yöntemlerin yeni nesil cihazlar ile buluştuğu bir merkez. Orada güzellik adına neler oluyor, Kalaycıoğlu anlatıyor.
-Bedeni beslemek kadar ruhu beslemek de önemli; çünkü dışarıdan görünüş içeriden gelen huzur olmadıkça gerçek mutluluğa götüremiyor. Siz de hem bedeni hem de ruhu besleyen özel yöntemler ile kendini güzel hissetme kombinasyonları sunuyorsunuz. “Sağlık ve güzellik herkesin hakkı” felsefesiyle yola çıkan Suna Dumankaya Acıbadem’i özel yapan detayların neler olduğunu düşünüyorsunuz?
Biz kişinin kendini sağlıklı, fit, güzel ve mutlu hissetmesi için kişiye özel bakım yöntemleri sunuyoruz. Öncelikle danışanımız ile ihtiyacını belirliyor sonrasında ne kadar bizimle birlikte hareket edeceğini soruyoruz. Çünkü bu bir ekip işi. Siz istediğiniz kadar en son teknoloji ile çalışın eğer danışan bu uygulamada sizinle birlikte hareket etmiyorsa bir yere kadar başarılı olursunuz. Bu nedenle danışanımızla bir birlik sağlıyoruz, bizimle hareket etmesi için özel yaşamında uygulayacağı programlar veriyoruz. Sonrasında da her biri kendi alanında profesyonel fizyoterapist ve estetisyenlerden oluşan uzman kadromuz, deneyimlerini son derece gelişmiş yeni nesil teknolojik parkurumuz ile bütünleştirerek kişiye özel programlar hazırlıyor. Bu da kısa sürede kalıcı sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

-Cerrahi uygulamaları tercih etmeyenler günümüzde çoğunlukta. Bu açıdan öne çıkan hangi yöntemleri sunuyorsunuz?
Ağırlıklı olarak “cilt bakımı ve bölgesel incelenme” konularında hizmet veriyoruz. Yüz gençleştirme, yenileme, vücut şekillendirme, sıkılaştırma, selülit tedavisi, lenf drenaj, doğal fizyolojik etki ile kalça, uyluk, bacak, karın ve kollar kaşlardaki gevşekliğin azaltılması, lazer epilasyon, masaj en çok tercih edilen uygulamalarımız arasında. Tüm bu hizmetler için son derece profesyonel ve yeni nesil cihazlar ile hizmet veriyoruz; bu da kısa sürede kalıcı sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. Son dönemde en çok ilgi çeken uygulamamız ise pelvik taban kaslarının güçlenmesini sağlayan kegel egzersizi uygulamamız. Kadınlarda vajina etrafındaki kasların güçlendirilmesini sağlayan uygulama idrar kaçırma, rahim sarkması gibi birçok sorunun önüne geçiyor. Erkeklerde ise idrar akışı kontrolünün sağlanmasına yardımcı olurken aynı zamanda erken boşalma, sertleşme bozukluğu ve prostat hastalığına karşı son derece faydalı olduğunu söyleyebiliriz.

Merkezde bitkilerle çeşitli bakımlar da uyguluyorsunuz…
Cildimiz en büyük organımız ve ona nasıl baktığımıza önem vermeliyiz. Sentetik olmayan doğal yöntemler hem cildimiz hem de tüm dolaşım sistemimiz için oldukça önem taşıyor. Çünkü cilt, dokusu üzerine sürülen her şeyi doğrudan alarak sistemik dolaşıma aktarıyor. Cildimiz için en doğru ürünlerin hepsi doğada zaten mevcut. Biz merkezimizde Türkiye’nin ilk Bitki Bilim ve Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’nın bitkisel ürünleriyle cilt bakımları yapıyoruz. Tamamen doğal ürünler kullanıyoruz. Bal, kil gibi tüm malzemeler hangi yörenin en iyisi ise o bölgeden geliyor. Maskelerimizde hangi mevsimdeysek o mevsime uygun sebze ve meyveleri kullanıyoruz. Maskenin ardından özel bir el tekniği ile 20 dakika yüze masaj uyguluyoruz; bu bizi tüm bakım merkezlerinden ayırıyor ve farklı kılıyor diyebilirim. Bakım ile birlikte uyguladığımız bu özel teknik masaj, aynı zamanda yüz kaldırıyor. Keten tohumu, altın çilek, avokado, ejder meyvesi maskeleri, 38 bitkinin karışımıyla yapılan ot maskesi gibi uygulamalar danışanlarımızın vazgeçemedikleri uygulamalar arasında geliyor.









